Radio åt alla

Jord Åt Folket-Podden #8: Torgny Östling, aktuellt arbete och engagemang

2021-06-28

”Detta avsnitt tillägnas Torgny Östling, som den 3:e mars 2021 gick bort i en arbetsolycka. Vi pratar om några av de frågor som låg honom närmast om hjärtat, exempelvis den om strandskyddet, som återigen är aktuell. Vi berör även landgrabbing inom EU och UN Food Systems Summit och pratar lite om hur engagemang i matsuveränitetsrörelsen kan se ut.
En minnesfond har upprättats i Torgnys ära. Pengarna som samlas in går till NOrdBruks arbete, samt tryckning av Torgnys bok ‘Back to Basics! – A step forward’ på svenska. NOrdBruks bankgirokonto är 5094 – 3877, och insättningen märks med “Torgny Östling”.

Vill du engagera dig med Jord Åt Folket eller har frågor/kommentarer/önskemål om ämnen för podden är du välkommen att ta kontakt genom www.jordatfolket.nu  eller på Facebook.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu