Radio åt alla

Eld och rörelse #41: Har du hört om revolutionen i Sudan?

2021-05-06

Har du hört om revolutionen i Sudan? Det hade vi knappt gjort heller, men nu ägnar vi ett långt avsnitt åt att killgissa om den, och om vad Tiquin, Accelerationister och islamismister tycker och vill i Sudan. Vi återger även en del wikipedia-kunskaper och för den som orkar lyssna igenom när vi läser upp 23 teser hägrar även lite stridsvagnsfakta!

Texten från Ill Will som vi diskuterar i avsnittet kan du själv läsa här.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Stötta gärna Allt åt alla Malmö via Patreon

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu