Radio åt alla

Samtal med folk #01: Barn och bostaden med Pauline

2021-04-26

I Samtal med folk snackar vi med forskare och andra som genom sitt arbete belyser intressanta ämnen och kommer till spännande slutsatser.

I detta avsnitt pratar vi med Pauline som har forskat på barn och deras lekmiljöer kopplat till bostaden. Vi diskuterar hur samhällets syn på barn har ändrats och framväxten av bostadsgårdar. Vad kännetecknar en god lekmiljö, hur planeras staden idag för barn och vilken är den bästa bostadsgården.

Stötta gärna oss på vår Patreon!
Handla gärna i vår Webshop!

Instagram: @Radio åt alla
Twitter: @Radio åt alla

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu