2021-03-04

I detta avsnitt av din lokala Göteborgspodd pratar vi om kulturnämndens hetsjakt på muslimska studieförbund och attackerna mot folkbildningen. Vi behandlar även det liberala kommunalrådet Axel Darviks lösning på de kommunala skolornas underskott. Dessutom lyssnar vi på Göteborgs officiella 400-årsjubileumslåt och pratar om Socialdemokraternas korvpolitik.

Lyssna på Göteborgs jubileumslåt: ”Vi vill leva, vi vill dö i Göteborg” av Katarina Hemlin

Stöd vår verksamhet på Patreon!

Facebook: Allt åt alla Göteborg
Instagram: @alltatallagbg
Twitter: @alltatallagbg

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu