Radio åt alla

Eld och rörelse #36: Den Kinesiska dödskedjan

2021-02-25

Martin har fastnat i stormaktspolitik och läst boken Kill Chain. Hur rädda är USA för Kina och vad är det som gör att amerikanerna diskuterar att ställa om sin försvarsmakt? Vilken teknologi ligger i pipeline och hur förändrar den det moderna slagfältet? Avsnittet är en första del av flera där vi tänkt tittar närmre på konflikten mellan USA och Kina.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu