Radio åt alla

Eld och rörelse #35: Förgiftning och folkrörelse – Vad händer i Ryssland?

2021-02-11

Vi har besök av radio åt allas främste rysslandsexpert och pratar om hur man kan förstå Aleksej Navalnyj, rörelsen runt honom och protesterna mot hans gripande. Är det smart att beskriva honom som rasist, liberal, eller rent av vänsterpopulist? Finns det helt andra sätt att tänka på politiska rörelser?

Kolla in Radox Media här!

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu