Radio åt alla

Vad händer, GBG? #2: Tyskt 400-årsjubileum

2021-02-04

I andra avsnittet av din lokala Göteborgspodd talar vi om allt som händer i GBG. Vi behandlar hur kommunens nedskärningar i socialnämnderna tvingar kommunanställda att bryta mot lagen. Göteborg fyller 400 år och vi tittar på parallellerna till 300-årsfirandet. Stadens värsta hyresvärdar är utsedda och vi går igenom topplistan. Dessutom förklarar vi anledningen till att de rika har vita raka tänder medan Hammarkullen saknar en vårdcentral.

Stöd vår verksamhet på Patreon!

Facebook: Allt åt alla Göteborg
Instagram: @alltatallagbg
Twitter: @alltatallagbg

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu