2020-12-31

Vi ringer in det nya året och blickar tillbaka på ett 2020 som inte var som nåt tidigare år, och vi blickar framåt mot ett 2021 som säkerligen kommer vara minst lika särskilt. Med stöd från vänner runt om i landet så sammanfattar Ana, Hector och Martin året som gått både för oss själva och den breda rörelse vi ser oss som en del av.

Ta del av Hectors topplista över saker att göra under nyårsdagen:
1. Lyssna på Filosofiska Rummet – Det Gemensamma, Tragedi eller möjlighet?
2. Läs senaste numret av Magasin Svärm, Betraktelser inifrån en kris
3. Köp boken Care Manifesto, The politics of Interdependence eller lyssna på Radio åt alla-avsnittet Promiskuös omsorg underifrån som handlar om boken.

Instagram: @Radio åt alla
Twitter: @Radio åt alla

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu