Radio åt alla

Välkommen till Malmö #33: Hostattack i julfullmäktige

2020-12-24

Nu är det juletider och vi vill fira det med er alla! Eftersom alla lyssnare är snälla barn får ni 4 små julklappar. En rykande färsk Digital-KF-Cringe-Compilation.mp3, senaste nytt från John Roslunds motionsverkstad, en otroligt researchad prata om social dumpning, och sist men inte minst en genomgång av årets Kommuner i Blåsväder där vi bland annat lär oss att man faktiskt kan pimpla för mycket.

Stötta gärna oss på vår Patreon!
Handla gärna i vår Webshop!
Instagram: @Radio åt alla
Twitter: @Radio åt alla

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu