Radio åt alla

Att Bränna en Värld #1: Paraplyer i rymden

2020-11-08

Det är nu vi väljer. Den värld vi har växt upp i rusar rakt in i en eskalerande klimatkris. Vilken värld ska vi bränna? I Att Bränna en Värld diskuterar vi klimataktivism, klimatkrisen och kampen om en framtid.

I veckans avsnitt tycker Hanna och Ellen klimatrörelsen är den mest levande rörelsen idag, förstår inte begreppet klimaträttvisa och gör sig lustiga över paraplyer i rymden.

Stötta gärna oss på vår Patreon!

Facebook: Allt åt alla Malmö
Instagram: @alltatallamalmo
Twitter: @alltatallamalmo

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu