Habitat

Staden som slagfält med Martin och Myran

2020-08-31

I detta avsnitt utforskas våldsamma konflikter i urban miljö tillsammans med Martin och Myran från podden Eld och rörelse. Hur agerar samtidens militära stormakter och deras motståndare i städer? Och vad innebär staden som konfliktyta för möjligheter och problem för sociala rörelser i konflikt med repressiva stater? Från Groznyj och Falluja till Hong Kong och Portland.

Du kan lyssna på Eld och rörelsetidningenbrand.se/podd eller via Förbundet Allt åt Alla.

Följ, betygsätt och recensera Habitat på Apple, Spotify eller Google.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu