Radio åt alla

Stundens Hetta 1-11: Gamla nazister och monarker som flyr

2020-08-07

Stundens Hetta diskuterar vi aktuella händelser och situationer som berör oss alla. I detta avsnitt pratar Ana, Martin och Kalle om den dolda arbetsmarknaden och dödsfall på byggarbetsplatser, att den spanska kungen Juan Carlos flytt från landet på grund av skandaler kring en saudisk present på 100 miljoner Euro, och att svenska kommuner nu på löpande band avskaffar det statliga våldsmonopolet genom att anställa så kallade Kommunala Ordningsvakter.

Stötta gärna oss på vår Patreon: https://www.patreon.com/alltatallamalmo

Facebook: Allt åt alla Malmö
Instagram: @alltatallamalmo
Twitter: @alltatallamalmo

Länkar:Inga-Lina Lindqvist: Bankomatslavarna mitt ibland oss

Aitor Hernandez-Morales: Spanish republicans will struggle to capitalize on former king’s exile

Magnus Lindgren: Kommunala ordningsvakter signalpolitik för miljoner

Nicolas Lunabba: Vi måste tänka längre än vad batongen räcker

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu