Radio åt alla

Frys Hyran #1: Malmö får inte bli som Stockholm

2020-05-04

På Radio åt allas livesändning under 1 Maj utannonserade vi en ny kampanj för frysta hyror i Malmö! Det är inte en naturlag att hyrorna höjs varje år. Genom att frysa hyran kan vi bryta den trend som politiker och fastighetsägare låtit pågå i flera decennier på bekostnad av oss Malmöbor.

Information om Frys Hyran kan du hitta på www.fryshyran.se eller i denna podd-serie som vi sätter igång med nu!

Stötta gärna oss på vår Patreon: https://www.patreon.com/alltatallamalmo

Facebook: Allt åt alla Malmö
Instagram: @alltatallamalmo
Twitter: @alltatallamalmo

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu