Radio åt alla

Stundens Hetta 1-04: Oljekris och politiska chocker

2020-04-25

Stundens Hetta diskuterar vi aktuella händelser och situationer som berör oss alla. Under hela pandemin så kommer vi släppa ett avsnitt varje vecka om vad som hänt och hur vi inom vår isolering och genom denna krisen kan tänka oss en annan värld. I detta avsnitt pratar vi om priskraschen på amerikanska oljemarknaden, inskränkningar i aborträtten, och tendensen att staten driver igenom kontroversiella politiska beslut i kristider som sedan inte går att ta tillbaka.

Missa inte vår livesändning på 1 maj: https://www.facebook.com/events/229502831746995/

Stötta gärna oss på vår Patreon: https://www.patreon.com/alltatallamalmo

Facebook: Allt åt alla Malmö
Instagram: @alltatallamalmo
Twitter: @alltatallamalmo

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu