2020-03-11

Har vänstern förlorat kulturkriget? Eller rent av förlorat sitt politiska projekt på grund av kulturkriget? Corbyns förlorade valet i Storbritannien, Trump framstår som ohotad i nästa presidentsval i USA och ett konservativ-nationalistiskt block kommer mycket troligt att bilda regering i Sverige 2022. Vänsterpopulismen misslyckades som svar på högerpopulismen. Nu står vi inför en konservativ hegemoni.

Avsnittets gäst är Jenny Lindahl från Arena Opinion som hjälper till att bena ut vilka som blir 20-talets nya strider. Vänstern har dött många gånger och alltid lyckats återuppstå för en ny tid. Vilken väg leder framåt denna gång?

Läs mer:
Jenny Lindahl (Dagens Arena): Detta blir 20-talets nya strider:

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu