Radio åt alla

Eld och rörelse #10: Kvinna i gerillan – Intervju

2020-03-08

Vi bryter med vårat vanliga varannan-torsdags-släpp för ett intervju-avsnitt till 8 mars. Vi är väldigt glada över att få samtala med Ariyan som har en lång erfarenhet från frihetskampen i Kurdistan. Hon berättar sin historia, om rörelsen och gerillakriget, och tar upp perspektiv kring att vara kvinna inom sin rörelse.

För kontakt och uppdateringar kan ni följa oss på facebook:
https://www.facebook.com/Eld-och-R%C3%B6relse-102001691293565/
Eller på twitter:
@trojkan1337 @slukhal

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu