Radio åt alla

Kulturcirkeln #1: Dystopier: Klimatkris och Populism

2020-03-05

I Kulturcirkeln kollar vi på allt från tv-serier och film till konst och teaterföreställningar för att fundera kring politik och vår samtid. I det första avsnittet har vi tittat på HBOs tv-serie Years and Years, gått på konstutställningen Antropocen på Malmö Museer och läst på om hur generation Z ser på framtiden. Varför kryper vissa dystopier in under skinnet och hur porträtteras miljöförstöring på en klimatkompenserad konstutställning? Gränsen mellan fiktion och verklighet suddas ut i detta pilotavsnitt med tema dystopier!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu