Radio åt alla

Eld och Rörelse #6: Frivillig i Rojava – Intervju del 2

2020-01-16

Det här sjätte avsnittet av Eld och rörelse består av en intervju med en svensk YPG/YPJ-frivillig. Det är den andra delen i en intervju med samma person. I den andra delen beskriver volontären slaget om Manbij, resan hem, hur kriget påverkat hen och vi får lära oss vilken sport som är SDFs favorit. Eld och rörelse är mycket glad att vi fått möjlighet att dokumentera och sprida denna berättelse!

Om du vill donera pengar till Kurdiska Röda Solen, som arbetar humanitärt i Rojava, kan du använda:
Swish 123 179 04 76
eller
PG: 22 86 76 -3

Vill du komma i kontakt med podden kan du använda får facebooksida https://www.facebook.com/Eld-och-R%C3%B6relse-102001691293565/ eller kontakta oss på twitter @trojkan1337 @slukhal @praktiken

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu