Radio åt alla

Välkommen till Malmö #23: Jul och Percy Nilsson-special

2019-12-23

Nu är det juletider och vi vill fira det med er alla! Vår julklapp till er är ett helt avsnitt som bara handlar om Malmös svar på Donald Trump – ingen mindre än Percy Nilsson. Percy är en av Malmös mäktigaste män, och hans tokiga planer har format vår stad på många olika sätt. Vi pratar självklart om när Percy attackerade en glassbil med en borrmaskin, men vi pratar också om Percys eventuella inblandning i en insiderbrotts-härva, hur Percy var som barn, hur Percy förstörde svensk hockeykultur, och hur Percy tagit sig fram genom livet genom märkliga affärer och uppenbara blåsningar.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu