Radio åt alla

Välkommen till Malmö #22: Skuggbudget Speziale

2019-11-18

I detta avsnitt av Välkommen till Malmö var det tänkt att vi bara skulle diskutera de olika partierna i Malmös lokalpolitiks skuggbudgetar för att ge en inblick i vad för stad de egentligen försöker uppnå genom sin politik. Dessvärre bestämde sig Staffanstorps Kommun för att släppa en rasistisk reklamfilm om hur hemskt Malmö är, så vi tvingades lägga lite tid i vår Skuggbudget Speziale på att slå tillbaka. I avsnittet diskuteras skolmaten i Staffanstorp (gräddsås och saltad korv), och Sverigedemokraternas, Moderaternas och Centerpartiets skuggbudgetar gås igenom.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu