2019-11-09

Lyx åt alla! Går det verkligen i klimatkrisen? Eller är det enda vägen vi kan skapa ett majoritetsstöd för en klimatomställning, att se hur vi kan få våra liv bättre, friare och jobba mindre. Aaron Bastanis bok om lyxpopulism har nu kommit på svenska. Per Björklund, som översatt och gett ut boken, medverkar i detta avsnitt och diskuterar hur vi kan ta kampen om den teknologiska utvecklingen.

Läs/lyssna mer:

Aron Etzler: Maskinerna kommer att göra oss fria
https://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/a/dOjxWj/maskinerna-kommer-att-gora-oss-fria
Radio åt alla: Aaron Bastani och Novara media


Aufhebunga bunga: Fully automated luxury communism [podcast]
https://aufhebungabunga.podbean.com/e/72-frankly-awesome-lefty-conversation-ft-aaron-bastani-unlocked/
Novara media: Fully automated luxury communism (2015)


Novara media: Fully automated luxury communism (2019)


Aaron Bastani: Fully automated green communism

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu