2019-10-21

I detta avsnitt så följer vi upp den turkiska invasionen av Rojava. Sen vi hördes sist så har vi lyckats stoppa svensk vapenexport till turkisk militär, och nu är det dags att byta mål till att istället få bukt med den turkiska turistnäringen. I detta avsnitt pratar vi om varför detta är viktigt, hur det ska gå till, och hur du kan hjälpa till genom att delta i det globala motståndet #riseup4rojava. I avsnittet ges också en mer detaljerad beskrivning av vad invasionen faktiskt innebär, och vad vi kan förvänta oss kunna hända inom den närmsta tiden.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu