Radio åt alla

Välkommen till Malmö #17: Sommarspecial!

2019-06-10

Här kommer ett oerhört okaraktäristiskt avsnitt av din främsta nyhetskälla kring kommunpolitik och stadsomvandling. Fredrik, Kajsa och Erik gör mindre djupdykningar i vad en Malmöbo egentligen kan tänkas göra på sommaren. Crepes recenseras, kontinentalbanor åks, kommunpolitiker poängsätts. Avsnittet avslutas även med ett audiellt konstverk som sammanfattar känslan av att titta på Kommunfullmäktige live. Om lite mer än en vecka är vi tillbaka i det gamla formatet, och med mindre trams.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu