Radio åt alla

Renovräkning och utförsäljning i Göteborg

2019-03-28

Ett avbrott i formatet Radio åt alla när Allt åt alla Göteborg bjuder på en föreläsning som dom hållit om Marconigatan i Frölunda. På Marconigatan finns det allmännyttiga bostadsbolaget Poseidon som säljer sitt bostadsbestånd till den privata hyresvärden Skandia, vilket drastiskt förändrar målgruppen för bostäderna. Risken är nu stor att de boende tvingas flytta – pga renovräkningar, oro eller annat fulspel från hyresvärden. Föredraget hålls av Mahasti Hashemieh som är boende på gatan.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu