Radio åt alla

Välkommen till Malmö #8: Fascism, tacos, cowboys

2018-04-18

Välkommen till Malmö-tåget tuffar vidare. I detta avsnitt pratar Valeria, Erik, Fredrik och gästen David om saker som hänt i veckan: MKB:s förslag om att öronmärka lägenheter för att på så sätt göra det svårare för folk i ekonomisk utsatt situation i Malmö att få ett hem, Trianons planer för att på sikt göra bostadsrättsmarknad ännu mer instabil, Victoria Parks möjliga uppköp av en amerikansk fond, Sverigedemokraternas och Alternativ för Sveriges vidrigheter, och mycket mer! Trevlig lyssning.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu