Radio åt alla

Välkommen till Malmö #7: Hör du det Torbjörn?

2018-04-10

Välkommen till Malmö-gänget testar ett nytt format! Istället för att varje avsnitt handlar om ett stort tema så handlar avsnitten från och med nu om en samling nyheter och en lite större diskussion. I dagens avsnitt pratar Valeria och Fredrik om (bland annat) Moderaternas hat mot fattiga i och med deras nya förslag till hur MKB ska skötas, den komplexa relationen mellan Malmö Stad och kulturutövare på Norra Grängesbergsgatan, vad som kommer hända med gamla Debaser i Folkets Park, och vad det egentligen betyder att kommuner skuldsätter sig. Trevlig lyssning!

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu