Brandpodden

#13 Götegrad – staden som reste sig mot fascismen

2017-10-05

 

Det är rätt att göra motstånd men det är också förbannat kul! I detta avsnitt av Brandpodden snackar tre Stockholmsbor om helgen som gick. Vi vandrar genom förloppet och den mångfald av initiativ och taktiker som fann nazisterna i NMR och vann mot nazisterna i NMR. Om hur de rustade till tänderna, förberedda för invasion av fientligt territorium slutligen fick åka hem med svansen mellan bena.

Vi vill med detta också tacka Göteborgs antifascistiska front som stod för det stora mobiliseringsarbetet. Ni är oumbärliga <3 !

Välkomna till Brandpodden och ha överseende för vår kassa lokalkännedom! 

Medverkande: Roxanna från Allt åt alla, Mathias från Brand och Sarah Liz.

Foto: Lisa Mattisson

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu