Brandpodden

#11 Tappad bakom flödet – vänstern och nätet

2017-06-05

 

Den frihetliga vänstern var tidigt bra på att använda nätet. Men flera av våra digitala medieprojekt har dött. Varför? Hur bygger vi nya? Är det viktiga att nå så många som möjligt och kriga mot högertroll? Eller finns det en poäng med egna plattformar och att fokusera på att berätta det som inte hörs någon annanstans?

Det är några frågor som vi tar upp i detta rykande färska avsnitt av Brandpodden. Avsnittet är en uppföljning nummer 1, 2017 av Tidningen Brand, tema ”Organisera dig på nätet”. Välkomna!

Brands nummer kan du köpa här. Och på anarkistiska bokmässan nu 10 juni! Mer info om den här.

Medverkande: Sarah Liz, Jonas, Mathias och Moa.

Illustration: Leodan Rodriguez

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu