Brandpodden

#8 Visioner vi lever i

2017-02-24

 

I det här avsnittet provar den kreativa mittpunkten Brandpodden på hur det är att vara i framtiden nu.

Ständigt lika lekfullt kritiskt, på pedagogikens tre ben och i en perfekt balans av personligt och planerande fortsätter vi teckna en igenkännbar skyline av kapitalimen vi lever i. Istället för att säga nej, tänker vi snabbt och erbjuder med mod som vårt ledord en annan vara till de medmänniskor vi medvetet väljer att se som vandrande pengar.

Med andra ord:

Vad är det egentligen för visioner kapitalet kör ner i halsen på oss där vi bor och jobbar?

Varifrån kommer de?

Och vad har de för funktion?

Välkommen till Brandpodden!

Medverkande: Sarah Liz, Jacki, Thilde, Jennifer och Jonas

 

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu