Brandpodden

#6 Bonusspår: Ikano och blablablala: alla dom ska få ett helvete!

2016-12-08


Här får ni lyssnare ett litet bonusspår till senaste avsnittet. Ett tal skrivet och framfört av ockupanterna i Aula för allmänheten i Hagsätra, områdets sista icke‐privatiserade pärla. ”Ikano och blablablala: alla dom ska få ett helvete! Och alla andra ska få bo kvar!”

Medverkande: Sarah Liz och Avprivatisera Hagsätra

Redaktion: Jacki, Jonas och Sarah Liz
Brandpodden är en fristående del av tidningen Brand. Med ett öppet samtal vill podden analysera det kapitalistiska systemet idag och hur vi kan göra för att göra oss av med det.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu