2022-04-07

Martin vill hörsammar lyssnares önskemål och pratar om NATO, fast Myran försöker sabotera det genom att göra om avsnittet till en recension av westsplaining-debatten istället. Kanske lyckas vi ändå hitta en röd tråd?
Texterna från medlemmar i sociala rörelsen hittar ni här och här, Janx2 här, och den på Rosa Luxenburg-stiftelsen här.

För kontakt och uppdateringar med Eld och rörelse kan ni följa oss på FacebookInstragram eller på Twitter där vi heter @trojkan1337 och @slukhal.

Stötta gärna Allt åt alla Malmö via Patreon, eller stöd progressiva vänsterkrafter i Ukraina genom att swisha vår insamling för Sotsialnyi Rukh (”Sociala rörelsen”) på 1234055489, märk swishen UKRAINA.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu