Livesänding: Cam ShOw – Support your local queers

2020-05-09

Söndagen den 10 maj kl.17.00-22.00 Queers Against Fascism (QAF) sänder Live från Twitch och Instagram. In och följ oss på Insta: @queersagainstfascism. Sänds även som audio på RadioNoden.se eller via android-appen Radio Noden.

I en tid då gemensamma rum är nästintill en omöjlighet och vi blir lämnade ensamma med rädslan över framtiden, vill Queers Against Fascism (QAF) förvandlas till en bro mellan alla öar därute.

Vi vet hur dödlig ensamhet kan vara och våra samlingsplatser som vi tog för givet är allt vi nu längtar tillbaka till. Att mötas har därför aldrig varit viktigare.

I väntan på att kunna ta över gatorna tillsammans med er igen, på att hångla och rulla i gräset medan solen går upp och ner, vill vi bjuda in er till en kväll där vi försöker att hitta varandra virtuellt.

Kan vi i några timmar skapa en parallell plats där rädsla och ensamhet inte ryms? Kom och försök med oss.

Tune in för lite andrum, chatta med oss under kvällen. Ställ galna frågor, skicka konstiga emojis, dansa och sjung. Allt är tillåtet. Vi längtar efter er älsklingar!!!

Vi har bjudit in några av våra favoriter som under kvällen skapar sann QueerMagi.

⭐️ Iris Smeds
⭐️ Kons(t)pirationen
⭐️ Sepideh och Cajsa
⭐️ Yolanda Aurora Bohm Ramirez
⭐️ Jon Ely Xiuming
⭐️ Sindri Runudde
⭐️ Rebecka Reinhard
⭐️ DJ-Kali
⭐️ Progressive genitalia
⭐️ Butcher Queen
⭐️ JUCK
⭐️ Lizette Lizette

Kvällens konferencier: Leffe.

Facebookevent.

Brand är ett ideellt projekt som finns till endast tack vare våra prenumeranter. För endast 300 kronor om året får du fyra packade nummer och stöttar dessutom en viktig infrastruktur och spridningsplats för vänsterns ideer.

→ Prenumerera nu